نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: محمد خلیلیان
موارد یافت شده: 8
1 - بررسی شرایط خشک کردن بر برخی ویژگیهای پودر کنسانتره انار تولیدی به روش کف پوشی (چکیده)2 - مطالعه و بررسی اثر پخت میکروویو بر انتقال رطوبت و ضریب نفوذ کیک اسفنجی (چکیده)
3 - بررسی ویژگی های بافت تصویر کیک اسفنجی پخته شده با فر میکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
4 - بررسی کارایی امواج فراصوت در بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
5 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای مدل سازی و پیش بینی پارامترهای بافتی پاستیل هویج (چکیده)
6 - مطالعه و مروری بر جایگزین های تخم مرغ در فرمولاسیون انواع کیک ها (چکیده)
7 - بررسی اثر میزان مالتو دکسترین و دبی ورودی بر تغییرات دمایی طی خشک کردن آب هویج-کرفس به روش پاششی (چکیده)
8 - بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ (چکیده)